Ha a szülők nincsenek otthon, dolgozik, bevásárol, esetleg elutaztak, az idegeskedés és a stresszes állapot annál inkább fenn áll, hiszen nem tudjuk, hogy gyermekünk, mikor ér haza, biztonságban van, vagy egyáltalán haza ért-e. Többféle szituációt is kiemelnék.

  1. Karácsonyra új táskát kapott a 11 éves Géza, amit alig várt, hogy iskolába megmutassa osztálytársainak. Január első hetében meg is kezdődött az iskola, reggel Géza sietve bepakolt az új hátitáskájába, elköszönt az ajtóba a szüleitől és sietve rohant a reggeli busz után. Utolsó óráról is sikeresen kicsengettek, Géza elindult haza délután három órakor (Géza szülei délután négyig dolgoznak, legkésőbb délután ötre érnek haza). A fiú hazaért, elkezdte feltúrni az egész táskáját, a ház előtt kiöntötte a táska tartalmát, de a kulcs sehol. A régi táskájában maradt. Az egyetlen megoldás az volt, hogy megvárja a délután öt órát és azzal együtt a szüleit is.
  2. Julcsi, a kamasz 18 éves lány, későn este ért haza egy grillpartiról, amikor a szülők már régen aludtak és akárhogy hívta a lányuk, nem vették fel a telefont. Julcsi már csak reggel tudott a házba bejutni a szülők segítségével.

Ha nem akar ilyen kellemetlen helyzetekbe keveredni, akkor most mi bemutatjuk az okos-zárt, egy zseniális, modern innovációs terméket.

Felkeltettük a figyelmét?

Kattintson ide!