Tudja biztonságba szeretteit!

Információk

Miért hasznos egy ilyen okos zár? Az applikáción minden belépés rögzítésre kerül akinek jogosultsága van. Jelez a telefon, ha valaki bement a házába. Legyen az a takarító, gyermek vagy akár idős szülő. Biztonságba tudhatja, ha hazaértek szerettei. Válasszon termékeink közül és csapatunk készséggel beszereli az Ország egész területén.  

Read more >

Google Home

Információk

Okos ujjlenyomatos zárjaink  GOOGLE HOME kompatibilisek. Például, ha a vendégek hamarabb érkeznek és éppen a vacsorát veszed ki a sütőből, csak meg kell szólítani Alexa-t, hogy nyissa ki az ajtót és az okos zár már nyílik is. További információért keresd kollégáinkat bizalommal.    

Read more >

Kékszalag verseny

Információk

Gratulálunk partnerünknek a helyezésért. Összesen majdnem 600 hajó indult a versenyen, extrém módon nem volt szél. Abszólút 271-dik helyen futottak be, 1 nap, 14 óra versenyzés után. Az osztályukban negyedikek lettek! Nézz szét webshopunkban.

Read more >

Mennyire biztonságos az Okos Zár?

Információk

Az általunk beépített okos-zárakat ASE 128 illetve ASE 256 bites titkosítás védi, a hálózat biztosításához TLS protokollt használ. Összehasonlítás képen ilyen titkosítást használnak a bankok, és például az amerikai kormány is a titkosított akták védelmére.

Read more >

Mit tartalmaz az Okos Zár?

Információk

– Okos Zár ujjlenyomat olvasóval – Beszerelés – Eszköz telepítés – 1 év teljeskörű garancia – 2 db mesterkulcs – 3 db mágneses chip kártya ( plusz kártya 2.000 Ft / db) – 4 db AAA elem Ne habozzon. Rendelje meg most webshopunkból!

Read more >

A kulcsok ideje lejárt!

Információk

Bevásárlásból hazaérve keresi a kulcsot? Kocsiban maradt? Mehetünk vissza érte! Felejtse el. A megoldás? OKOS ZÁR (Smart lock) Csapatunk készséggel beszereli Önnek meglévő vagy új ajtajába. Ujjlenyomat érzékelővel ellátott Okos Zárjaink segítségével csak egy érintés és bent van a házában.

Read more >

Mit kell tudni Okos Zárjainkról?

Információk

  ABL Okos Zárjaink két féle színben kapható. Stílusos kialakítás, elegáns külső. Meglévő vagy akár új ajtajához. Bioszenzoros ujjlenyomat olvasó segítségével akár 100 ujjlenyomatot is rendelhet a zárhoz. PIN kódokat véletlenszerűen generálhatja az alkalmazáson (TTlock) keresztül vagy akár fix kódot is megadhat, vagy generálhat időzített kódot is. -Mágneses kártyával (3 db) és NFC kompatibilis telefonnal […]

Read more >