Az okos-zár számkombinációs funkciója általában lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egy előre meghatározott numerikus kódot használjanak a zár  feloldásához. Ezek a kódok lehetnek egyszerű PIN-kódok vagy összetett jelszavak, és egyedi hozzáférést biztosítanak a felhasználók számára. Itt vannak néhány példa az okos-zár számkombinációs előnyeire:

  • Kényelem: A számokkal történő hozzáférés kényelmes, mivel a felhasználóknak nincs szükségük fizikai kulcsra vagy más hordozható eszközre. Csak be kell ütniük a kódot a zárhoz való hozzáféréshez.
  • Általános használat: A számkombinációs zárat könnyen használhatják a felhasználók, mivel a kódot könnyen megjegyezhetik vagy elmenthetik biztonságos helyen.
  • Időszakos hozzáférés: A számokkal történő hozzáférés lehetővé teszi az időzített hozzáférést, amely azt jelenti, hogy a kódot csak egy meghatározott időszakban vagy alkalommal lehet használni.
  • Hozzáférési jogosultságok: A rendszergazdák könnyen kezelhetik a számkódokhoz kapcsolódó hozzáférési jogosultságokat, és beállíthatják, hogy ki milyen kóddal rendelkezhet.
  • Monitorozás A számkódok használata lehetővé teszi az események nyomon követését és monitorozását, mivel rögzítik a hozzáférési eseményeket.

Fontos megjegyezni, hogy a számkombinációs okos-zárakat jól kell kezelni, és a kódokat biztonságosan kell tárolni, hogy elkerülhető legyen a jogosulatlan hozzáférés vagy az illetéktelen személyek általi feloldás. Az is fontos, hogy a kódokat időszakonként módosítsák a biztonság fenntartása érdekében. Az okos-záraknak általában további biztonsági rétegei is vannak, például a rossz kódok korlátozása vagy az automata lezárás, amely megakadályozza a túl sok sikertelen próbálkozást.

Vegyen otthonába, irodájába, raktárába!

Látogasson el webshopunkra!

Látogasson el Instagramunkra!

Látogasson el Facebook oldalunkra!