A TTLock egy alkalmazás és rendszer, amely okos zárak és biztonsági megoldások kezelésére szolgál. Az alkalmazás lehetővé teszi az okos zárak vezérlését és monitorozását okostelefonokon vagy más okos eszközökön keresztül. A TTLock rendszer gyakran használják lakásokban, irodákban, szállodákban, és egyéb helyeken, ahol fontos a hozzáférési ellenőrzés és a biztonság.

A TTLock alkalmazás és rendszer általában az alábbi funkciókat kínálja:

  1. Okos zárkezelés: Lehetővé teszi az okos zárak nyitását és zárását okostelefonok vagy más okos eszközök segítségével. Ezenkívül lehetőség van az időzített hozzáférésre, így például meghatározott időszakra lehet engedélyezni a hozzáférést.
  2. Virtuális kulcsok: Az alkalmazásban virtuális kulcsokat hozhat létre és oszthat meg másokkal. Ezek a kulcsok lehetnek ideiglenesek vagy állandók, és biztonságosan küldhetők és fogadhatók.
  3. Auditálhatóság: A TTLock rendszer rögzíti a hozzáférési eseményeket, így lehetőség van azok visszakeresésére és auditálására. Ez segít az események és a hozzáférések nyomon követésében.
  4. Felhasználók kezelése: Az alkalmazás lehetővé teszi az egyes felhasználók jogosultságainak kezelését és frissítését. A rendszergazdák vagy az ingatlan tulajdonosai könnyen beállíthatják és módosíthatják a hozzáférési jogosultságokat.
  5. Okoszárhoz való csatlakozás: A TTLock rendszer lehetőséget biztosít a kompatibilis okoszárokhoz, amelyek Bluetooth vagy Wi-Fi kapcsolatokat használnak.

Fontos megjegyezni, hogy a TTLock alkalmazás és rendszer szolgáltatója folyamatosan fejleszti és frissíti a termékeit és szolgáltatásait, így a funkcionalitás változhat. Az alkalmazás és a hozzátartozó okoszárainak használata előtt mindig érdemes megismerni az aktuális lehetőségeket és beállításokat.

Itt töltse le a TTLock applikációt, ha már van okos-zárja!

Google Play

További információkért érdeklődjön a https://bestlock.hu/ weboldalunkon!