Az TTLock alkalmazás egy széles körű okos zár- és hozzáféréskezelő alkalmazás, amelyet különböző okos zárakhoz használhat. Az alkalmazás számos hasznos funkciót kínál, amelyek lehetővé teszik az okos zárak távoli vezérlését és hozzáféréskezelését okostelefonon keresztül. Itt van egy áttekintés az TTLock alkalmazás funkcióiról és használatáról:

  1. Okos zárak hozzáadása: Az alkalmazásban lehetőség van új okos zárak hozzáadására. Ezt gyakran a zárhoz mellékelt útmutatóval vagy QR-kóddal lehet elvégezni. Az okos zár hozzáadása után az alkalmazás képes lesz kommunikálni és vezérelni azt.
  2. Hozzáféréskezelés: Az TTLock alkalmazás lehetővé teszi a hozzáférési jogosultságok kezelését. Ez magában foglalja az ujjlenyomatok, kódok, kulcskártyák és egyéb hozzáférési módszerek hozzárendelését a felhasználókhoz. Ezenkívül beállíthat időzített hozzáféréseket is, például ideiglenes hozzáféréseket.
  3. Távoli vezérlés: Az alkalmazás lehetővé teszi az okos zár távoli vezérlését okostelefonon keresztül. Ez azt jelenti, hogy távolról zárolhatja vagy feloldhatja az ajtót, ha például vendégeket vagy alkalmazottakat vár.
  4. Monitorozás: Az TTLock alkalmazás nyomon követi és rögzíti az eseményeket. Ez lehetővé teszi az események monitorozását és ellenőrzését. Például láthatja, ki és mikor nyitotta vagy zárta be az ajtót.
  5. Felhasználók és jogosultságok kezelése: Az alkalmazásban lehetőség van a felhasználók és a jogosultságok kezelésére. Ez a funkció különösen hasznos, ha több személynek ad hozzáférést egy okos zárhoz.
  6. Videó és interkom funkciók: Néhány okos zár integrálható videó- és interkom funkciókkal az alkalmazásban, lehetővé téve a kaputelefon és a zár közötti kommunikációt.
  7. Push-értesítések: Az alkalmazás push-értesítéseket küld az okos telefonjára, hogy tájékoztassa a zár állapotáról, például ha valaki nyitotta vagy zárta az ajtót.
  8. További okos otthoni integráció: Az TTLock alkalmazás több okos otthoni rendszerrel is integrálható, például az okos világítás vagy az okos otthoni automatizálás rendszerekkel.

Az TTLock alkalmazás segítségével tehát teljes körű hozzáférés- és zárkezelést végezhet okostelefonon keresztül. Az alkalmazás funkciói változhatnak a különböző okos zármárkák és modellek között, de általánosságban véve ezek a funkciók segítenek a hozzáférés hatékony kezelésében és a biztonságosabb otthon vagy iroda létrehozásában.

 

 

                             

Látogasson el webshopunkra és töltse le a TTLock alkalmazást a Play Áruház-ban vagy az App Store-ban!