A napsütéses októberi napon egy fiatal nő, Anna, bevásárolni indult. 

Végzett a bevásárlással és haza indult. 

Anna észrevette, hogy tele van a keze a bevásárló szatyrokkal. A telefonját a táskájában tartotta, de nem tudta, hogyan fogja benyitni a ház ajtaját, ha nem tudja kivenni a táskájából a telefonját.

Anna megállt egy pillanatra, hogy elgondolkodjon. Hirtelen eszébe jutott, hogy az okos-zárja Bluetooth-os frissítésen esett át nemrégiben. A frissítés lehetővé tette, hogy mielőtt bemenne az ajtón a telefonját érzékelni fogja az okos-zár, így biztosítva a kényelmes haza érkezést.

 A telefonja érzékelte a zárat, és a zár automatikusan kinyílt.

Anna belépett a házba, és letette a bevásárló szatyrokat a konyhaasztalra. Örül, hogy nem kellett a bevásárló szatyrokkal a kezében a zárat kinyitnia.

A Bluetooth frissítés előnyei

Anna számára az okos-zár Bluetooth frissítése számos előnnyel járt. Először is, megkönnyítette a bejutást a házba, amikor a keze tele volt. Másodszor, lehetővé tette számára, hogy megossza a belépési engedélyt másokkal, például a családtagjaival vagy a barátaival. Harmadszor, biztonságosabbá tette a házát, mivel a zárhoz való hozzáféréshez szükség volt a telefonjára.

Összességében Anna elégedett volt az okos-zár Bluetooth frissítésével. Úgy érezte, hogy ez egy hasznos funkció, amely megkönnyíti és biztonságosabbá teszi a mindennapi életét.

Olvass többet Anna telefonján lévő alkalmazásáról, illetve ha már van okos-zárad töltsd le a TTLock-ot!

Ha még nincs okos-zárad de szeretnél az otthonodba, látogass el weboldalunkra!

https://bestlock.hu/webshop/

A TTLock alkalmazás használata és funkciói

TÖLTSD LE: