Egyetemista Élete Okos-Zárral: Biztonság És Felelősség Teljes Körűen!

Kati, Péter, Márk és Zsófi, négy jó barát és egyetemista, úgy döntöttek, hogy összeköltöznek egy albérletbe, hogy együtt éljék meg az egyetemi éveik izgalmas pillanatait. Mindannyian különböző szakokon tanulnak, és napjaikat különféle időpontokban és tevékenységekkel töltik.

Az albérletüket azonban egy modern okos-zárral szerelték fel , amely a TTLock alkalmazással működik. Ez a megoldás nem csak a kényelmet növeli, hanem a biztonságot is szolgálja, különösen egy olyan helyzetben, ahol minden lakó más időpontokban ér haza és megy el.

Hogyan Működik:

  1. Egyedi Bejelentkezés: Minden lakó saját okostelefonnal rendelkezik, amelyen a TTLock alkalmazás telepítve van. Az okos-zár minden lakónak egyedi hozzáférést biztosít. Az alkalmazás segítsége által a lakó használhat számkombinációt, az ujjlenyomatát, vagy akár a főbérlőtől kapott RFID kártyáját.
  2. Bejárati monitorozás: Az okos-zár rögzíti, mikor és ki lép be vagy hagyja el az albérletet. Így a főbérlő vagy a lakás tulajdonosa pontosan tudja, ki van otthon és ki nem, még akkor is, ha mindenki más időben érkezik vagy távozik.
  3. Felelősség Kijelölése: Ha egy-egy esemény során valami történik, és felelősség kijelölése szükséges (például egy nyitva hagyott ablak miatt), az okos elektromos- zár naplója pontosan megmutatja, ki tartózkodott az adott időpontban a lakásban vagy ki hagyta el a lakást úgy, hogy nyitva maradt az ablak.

Eredmény:

Ez a modern és okos megoldás nemcsak a lakók biztonságát szolgálja, hanem segít az esetleges vitás helyzetek tisztázásában is. Kati, Péter, Márk és Zsófi így békében és biztonságban élhetik mindennapjaikat, és mindenki vállalhatja a felelősségét az otthonuk iránt.

 

Tekintse meg webshopunkat és közösségi média felületeinket a QR kód segítségével!