1. Szállásadóknak sok problémát tud okozni az egyszerű, hagyományos zár. Időt vesz igénybe a kulcsok átadása, a vendégekre való várakozás, és nem utolsó sorban a zárak szervízelése sem olcsó mulatság.  Az okos-zárak számos előnnyel járnak a szállásadók számára, kényelmességüket és hatékonyságukat tekintve. Íme néhány előny, amelyek miatt a szállásadók gyakran választják az okos-zárakat és lemondanak a régi kulcsokról:

      1. Távoli vezérlés: Az okos-zárak lehetővé teszik a szállásadók számára, hogy távolról ellenőrizzék az ajtókat és hozzáférjenek a zár állapotához. Ennek köszönhetően nem kell fizikailag jelen lenniük a szálláshelyen ahhoz, hogy ellenőrizzék vagy módosítsák a hozzáférést.

      1. Azonnali hozzáférés biztosítása: Az okos-zárak segítségével a szállásadók könnyedén biztosíthatnak azonnali hozzáférést a vendégeiknek. Például a vendégek azonnal megkapják a szükséges kódot vagy az okos telefonos hozzáférést a foglalás után.
      2. Időzített hozzáférés: A szállásadók beállíthatják az időzített hozzáférést az okos-zárakon keresztül. Ez azt jelenti, hogy a vendégek csak meghatározott időszakokban rendelkeznek hozzáféréssel, ami kényelmes és biztonságos megoldás lehet.

      1. Nyomon követhetőség és auditálhatóság: Az okos-zárak rögzítik a hozzáférési eseményeket, így a szállásadók nyomon követhetik, ki és mikor lépett be az ingatlanba. Ez növeli a biztonságot és lehetőséget ad az események auditálására.
      2. Vendégkomfort növelése: Az okos-zárak növelik a vendégkomfortot, mivel a vendégeknek nem kell kulcsokat cipelniük vagy személyesen találkozniuk a szállásadóval a kulcsok átvételekor. Az okos-zárak egyszerűen és kényelmesen kezelhetők, például okostelefonnal vagy kóddal.

Az okos-zárak tehát segíthetnek a szállásadóknak javítani a hozzáférési ellenőrzést, növelni a biztonságot és kényelmesebbé tenni a vendégek számára az elszállásolást.

 

Kövessen be minket különböző közösségi média platformjainkon, hogy ne maradjon le az újdonságokról!

TikTok profilunkkal hamarosan jövünk!

Tekintse meg webshopunkat és szerezze be első okos-zárját, mi pedig felvesszük Önnel a kapcsolatot!

bestlock.hu
Elolvasta már cikkünket a TTLock alkalmazásról, ami biztosítja az érintésmentességet az okos-záraknál?

A TTLock alkalmazás használata és funkciói